nieuws

ING geeft iedereen zijn eigen hypotheek

Archief

ING Bank houdt een campagne rond hypotheken, waarin de nadruk ligt op persoonlijk advies. Elke nieuwe klant krijgt voortaan een hypotheek op eigen naam.

Via advertenties en tv-spots wil ING Bank zich profileren als de hypotheekbank die maatwerk levert. Daartoe wordt niet alleen de naam van de klant in de hypotheek verwerkt, maar ook het assortiment uitgebreid: “Ons aanbod bestond vooral uit hypotheekproducten op basis van vermogensplanning”, zegt directeur Hypotheken Peter Paul Wekking. “Het intermediair gaf aan dat we nog twee dingen misten in ons aanbod: een variabele rente op Euribor-basis en een product dat we volgende maand introduceren onder de naam Flexibel Groei Hypotheek.”
Tussenpersonen krijgen e 125 als de hypotheekrente tussentijds wordt aangepast. “Het is niet altijd gunstig voor de klant om over te sluiten. Tussentijds de rente aanpassen kan voordeliger zijn. Hiermee willen we het intermediair daartoe stimuleren. En wij zien de klant natuurlijk ook liever niet gaan.”

Reageer op dit artikel