nieuws

ING-banken gaan MKB-concept Westland/ Utrecht verkopen

Archief

De ING Bank neemt een proef met het structureel voeren van het MKB-produkt – het MKB Privé Profijt Plan – van Westland/Utrecht.

Eind vorig jaar kwam Westland/Utrecht Hypotheekbank op de markt met een integraal, financieel adviesconcept voor ondernemers en hun onderneming (in het midden- en kleinbedrijf). Het MKB Privé Profijt Plan richt zich met name op directeur-grootaandeelhouders.
Het concept voorziet in een analyse en planning van de financiële situatie van de klant. Gekeken wordt naar fiscaal, juridische voordelen, rekening houdend met zowel de zakelijke als de particuliere aspecten. Uiteraard zitten aan het plan oplossingen gekoppeld in de vorm van Westland/Utrecht-produkten.
Na de zomer gaan de ING-banken in de regio Midden-Oost het MKB-produkt meer structureel verkopen. De ING-adviseurs zijn hiervoor inmiddels opgeleid. Westland/Utrecht zorgt voor verkoopondersteunende computerprogrammatuur. Verloopt de proef naar wens, dan volgt later de rest van het kantorennetwerk van ING Bank.

Reageer op dit artikel