nieuws

Informatielijn NNFD voor spaarrekeninghouders

Archief

Nationale-Nederlanden Financiële Diensten (NNFD) heeft begin deze maand een informatielijn voor spaarrekeninghouders in gebruik genomen.

Door het draaien van het rekening-informatienummer (020 – 562.44.44) kunnen spaarders informatie opvragen over de hoogte van hun spaarsaldo, de bij- en afschrijvingen in de laatste drie maanden, en de actuele rentestand. Desgevraagd kan het systeem ook algemene produktinformatie verstrekken, waarbij voor bijzonderheden wordt verwezen naar de tussenpersoon.
Om de privacy te waarborgen, krijgen rekeninghouders een ‘Telefonisch Identificatie Nummer’ (Tin-code).
De informatielijn is zeven dagen per week vanaf 7.00 tot en met 22.00 uur bereikbaar. Op termijn wil NNFD bekijken of de telefoonlijn beschikbaar kan worden gesteld voor houders van spaar/leen-rekeningen.

Reageer op dit artikel