nieuws

Informatiebijeenkomst Fortis ASR over Schaderegeling Select

Archief

Fortis ASR heeft een speciale dag voor haar Schaderegeling Select-relaties georganiseerd, waar de formule Schadeservice in natura voor woonhuis- en inboedelverzekeringen werd gepresenteerd.

Tijdens de Schaderegeling Select-bijeenkomst konden de adviseurs, naast de plenaire presentaties, in praktijksessies en op een informatiemarkt informatie krijgen over de verschillende herstelbedrijven die met Fortis ASR samenwerken en over de oplossingen die zij bieden. Op de markt stonden bedrijven die zich specialiseren in bouwkundig herstel of herstel van interieur, glas en elektronica en reconditioneringsbedrijven. Ook werd het initiatief ‘Verzekerde huisvesting’ gepresenteerd, een tijdelijke huisvesting in een woonunit die op afroep beschikbaar is.
Tussenpersonen aangesloten bij Schaderegeling Select kunnen rechtstreeks gebruikmaken van de diensten van HerstelVerzekerd en schademeldingen zelf doorsturen naar herstelbedrijven. Hierdoor is er minder kans op fouten, vindt schadeafhandeling sneller plaats en is het mogelijk de voortgang van de herstelwerkzaamheden te volgen.

Reageer op dit artikel