nieuws

Infa bouwt EB-applicatie voor ING Assurantiekantoren

Archief

Softwarebedrijf Infa (Capelle aan den IJssel) bouwt een EB-applicatie voor ING Assurantiekantoren Nederland (IAN). Dit bedrijf ziet het beheer van de regelingen en vooral de communicatie met werkgevers en werknemers en gegevensuitwisseling met EB-partijen als essentieel. 

IAN omvat tien business units die werken met de eigen webapplicatie EB Assist, die zowel voor relaties als adviseurs van IAN online toegankelijk is. Deze applicatie wordt nu gecombineerd met de internetapplicatie eBenefits van Infa. De nieuwe programmatuur houdt de naam EB Assist en zal verder doorontwikkeld worden. Het doel is om de software in een later stadium ook generiek aan de markt te leveren. “Het bieden van de mogelijkheid van een brede uitrol in de markt, stimuleert de gewenste standaardisatie en drukt de jaarlijkse onderhoudsprijs. Daar willen wij graag al onze relaties van laten profiteren”, aldus Michael Lieffering, directie Infa. 
IAN telt 1.600 medewerkers en behoort daarmee tot de grotere assurantiekantoren in Nederland

Reageer op dit artikel