nieuws

Independer wordt virtuele tussenpersoon

Archief

Nog deze maand wordt het mogelijk om op de premievergelijkingssite van Independer (www.independer.nl) een hypotheek- of ziektekostenverzekering te sluiten.

Het hypothekendeel van de site wordt ook fors uitgebreid. Nu is het alleen mogelijk om te vergelijken op rente, dan zal Independer ook adviseren ten aanzien van bijvoorbeeld de maximale hypotheek.
In februari, bij de lancering van Independer, gaf het bedrijf al aan dat het te zijner tijd ook als tussenpersoon wilde werken. Nu is het dan zover. Om de onafhankelijkheid, die Independer volgens eigen zeggen hoog in het vaandel heeft staan, te onderstrepen wordt een deel van de provisie die verdiend wordt met het sluiten van de polissen, teruggesluisd naar de consument.
“Wij houden van alle financiële instellingen eenzelfde bedrag aan provisie in eigen zak. Het meerdere komt ten goede aan de consument”, zegt marketing-directeur Ena Voûte.
Independer richt zich in eerste instantie op de Nederlandse markt en de in haar ogen belangrijkste financiële producten, zoals: spaarrekeningen, deposito’s, beleggingsfondsen, consumptief krediet, hypotheken, arbeidsongeschiktheid- en ziektekostenverzekeringen. Op termijn zal Independer ook financiële-planningsadviezen gaan aanbieden.

Reageer op dit artikel