nieuws

Independer werft met zorgcollectief

Archief

Ook Independer, vergelijkingssite annex intermediair, is bezig met de werving van consumenten voor een collectieve zorgverzekering per 1 januari 2006. Het bedrijf verwacht de meeste basisverzekeringen met 10% korting (de maximaal toegestane collectiviteitskorting) te kunnen aanbieden. Consumenten kunnen zich gratis “en zonder enige verplichting” aanmelden bij Independer. Wie dat vóór 1 oktober doet, ontvangt een extra korting van € 5.

Independer richt zich niet alleen op individuele consumenten maar ook op bedrijven en verenigingen. “Wij doneren voor elke gesloten verzekering via uw collectiviteitsnummer 5 euro aan uw vereniging of bedrijf (of aan een door u aan te wijzen goed doel).” Om in aanmerking te komen voor deze ‘5 euro actie’ dient men minimaal 10 personeels- of verenigingsleden tegelijkertijd aan te melden. 
Ondanks de vakantietijd lijkt er veel animo voor de zorgcollectiviteit van Independer. Gisteren stond de teller op 7.500, vanmiddag was ie de 8.500 al gepasseerd.    

Reageer op dit artikel