nieuws

In 1995 salvagehulp in ruim 5.000 panden

Archief

De Stichting Salvage heeft vorig jaar een record aantal salvage-acties uitgevoerd, aldus een publikatie van het Verbond van Verzekeraars.

De stichting bood vorig jaar salvagehulp in meer dan 5.000 panden, met name door het uitbreiden van het werkgebied met de gemeente Rotterdam. Daarmee is de stichting actief geworden in heel Nederland.
Vorig jaar kreeg de stichting 5.061 meldingen (incl. belendingen). Dat is een toename van ruim 12% ten opzichte van 1994 (4.508 meldingen/belendingen). De forse toename manifesteerde zich vooral bij de belendingen: de salvagehulp aan deze getroffen panden steeg met bijna 22%.
Van de video over salvage zijn circa 750 exemplaren verspreid onder verzekeraars, brandweerkorpsen, en opleidingsinstituten.

Reageer op dit artikel