nieuws

IMZA biedt Terugkeerpolis

Archief

Reaal heeft in samenwerking met het op de Turkse gemeenschap gerichte intermediairbedrijf Imza (Etten-Leur) de Terugkeerpolis ontwikkeld.

Doel van deze beleggingspolis, die Imza onder eigen label aanbiedt, is het bijeensparen van een kapitaal waarmee de verzekerde na verloop van tijd kan terugkeren naar het land van herkomst. Het opgebouwde vermogen in de Terugkeerpolis wordt gebruikt om gedurende een bepaalde periode het inkomen aan te vullen.
Er wordt naar keuze belegd in negen SNS-fondsen en twee ASN-fondsen. Daarnaast kan worden gekozen voor een 100%-belegging in het SNS Garantie Mixfonds. In dat geval wordt op de einddatum een gegarandeerd kapitaal uitgekeerd.
Pieter Coopmans (links), directeur Verkoop Speciale Distributie van Reaal, de eerste polis aan Veysel Hut, directeur van IMZA.

Reageer op dit artikel