nieuws

Ikea-pas bij polis van Postbank

Archief

Postbank introduceert een nieuwe online Woonverzekering. Aan de introductie is een actie gekoppeld: tot eind maart krijgen nieuwe klanten een Ikea Cadeaupas ter waarde van _ 20.

Klanten kunnen kiezen uit vier componenten: Inboedelverzekering, Woonhuisverzekering, Glasverzekering en Aansprakelijkheidsverzekering. Bij de Inboedelverzekering zit een nieuwwaarderegeling waarbij de klant de eerste tien jaar bij schade en diefstal de nieuwwaarde van zijn spullen ontvangt.
Door op Postbank.nl vijf vragen te beantwoorden kunnen klanten hun premie voor de Woonverzekering berekenen. De klant kan de verzekering vervolgens direct, zonder het toesturen van bewijsstukken, aanvragen. Als extra service zegt Postbank de oude verzekering op.

Reageer op dit artikel