nieuws

IIR mist innovatie in hypotheekproducten

Archief

Dit jaar zijn drie in plaats van vijf producten genomineerd voor de verkiezing van het Hypotheekproduct van het Jaar. “Gebrek aan vernieuwende producten”, luidt de motivatie.

GMAC is genomineerd met de Star Hypotheek, waarbij de eerste zeven jaar tot 125% van de executiewaarde aflossingsvrij kan worden geleend. De nominatie wordt gedeeld met de Meer Mogelijk Hypotheek van De Hypotheker. Dat is in feite hetzelfde product, maar gekoppeld aan de eigen Woningwaardegarantie van De Hypotheker. De andere genomineerde producten zijn de Vari-Limietrente, die wordt aangeboden door Hypotrust, Erasmus, Falcon en Generali, en de WelQom Hypotheek van ELQ.
Voorgaande jaren bedroeg het aantal genomineerde producten steeds vijf. “Er waren het afgelopen jaar gewoon te weinig innovatieve hypotheekproducten”, verklaart Annelies Delsman van congresorganisator IIR. De prijs wordt toegekend door de deelnemers aan het Hypotheken Event, dat dit jaar van 14 tot en met 16 februari wordt gehouden.

Reageer op dit artikel