nieuws

IG&H meet tevredenheid over schadeverzekeraars

Archief

Het consultantsbureau IG&H uit Woerden houdt binnenkort voor de vijfde keer het ‘Nationaal Performance Onderzoek Schadeverzekeraars’.

Het performance-onderzoek meet de mate van tevredenheid van het intermediair over hun verzekeraars. Zo’n drieduizend tussenpersonen worden betrokken in het onderzoek, dat vanaf half april gehouden zal worden. Het onderzoek richt zich op de particuliere schade- en zorgmarkt. Dit jaar laten zeven verzekeringsmaatschappijen hun ‘performance’ meten door IG&H. Vorig jaar namen slechts vier verzekeraars deel aan het onderzoek.
Tiel Utrecht is een nieuwkomer in de lijst met opdrachtgevers. De overige deelnemende maatschappijen zijn: De Amersfoortse, Amev, Avéro Schade, Avéro Zorg, Stad Rotterdam en Zwolsche Algemeene.

Reageer op dit artikel