nieuws

IFC Software biedt gereedschap voor sitebouw

Archief

IFC Software, bekend van de financiële vergelijkingssoftware Diagnose, heeft SiteSure ontwikkeld dat het intermediair gereedschap biedt bij het bouwen van een interactieve website.

De tussenpersoon zou zonder enige kennis van HTML of Java(script) een eigen website kunnen bouwen, waarbij het eigen bedrijfsimago tot zijn recht moet komen.
SureSite – onlangs overgenomen door Achmea-dochter Scaramea – gaat een aantal functionaliteiten bieden, toegespitst op de assurantiemarkt. Gedacht moet worden aan rekenmodules. Ook zullen premieberekeningen op de eigen site mogelijk zijn. SureSite is operationeel vanaf 2 november. Een demo is te bekijken op de website www.suresite.nl. Diagnose Suite
Tegelijkertijd met de introductie van SiteSure brengt IFC Diagnose Suite op de markt. Dit is een vergelijkingsprogramma en is volgens IFC “een belangrijk verkoopondersteunend instrument voor de assurantiemarkt, met negen rekenmodules, waarin achttien verzekeringsvormen zijn ondergebracht.
Eén van de nieuwe modules is Financieren, ontwikkeld door de Maxima-adviesgroep. Net als IFC is de Maxima Adviesgroep dit jaar overgenomen door Scaramea. In de module Financieren kunnen hypotheekberekeningen en vergelijkingen worden gemaakt. Diagnose Suite heeft een nieuwe reken-engine en een nieuw uiterlijk gekregen. Het vergelijkingsprogramma zal medio oktober beschikbaar komen. Alle tussenpersonen kunnen binnenkort een informatiepakket verwachten. Voor meer informatie kan de tussenpersoon de websites www.ifc.nl en www.sitesure.nl raadplegen.

Reageer op dit artikel