nieuws

IDM en Finata verlengen looptijden

Archief

IDM Bank en Finata Bank hebben de looptijden van een aantal producten, waaronder de persoonlijke lening en het doorlopende krediet, verlengd van 72 tot 96 maanden.

IDM Bank en Finata Bank, onderdelen van ABN Amro, hebben het productenaanbod uitgebreid met een aantal varianten. De looptijden van de persoonlijke lening, huurkoop, particuliere lease, en het doorlopend krediet zijn verlengd tot 96 maanden. Hiermee spelen beide banken in op signalen uit de markt die wijzen op de behoefte aan maatwerkproducten van zowel consument als intermediair.
Langere looptijden zijn met name interessant voor cliënten die om fiscale redenen zo min mogelijk willen aflossen, of op termijn gelden vrijkrijgen. Voor de maatwerkproducten gelden zwaardere acceptatienormen.

Reageer op dit artikel