nieuws

IDM Bank steekt adviesprogramma in Window-jasje

Archief

IDM Bank heeft een nieuw adviesprogramma voor het intermediair ontwikkeld: IDM Advies voor Windows.

Met het nieuwe pakket kan de tussenpersoon de financiële mogelijkheden van de cliënt snel in kaart brengen, aldus de bank. Aanvragen voor consumptieve kredieten en financiële lease kunnen per e-mail verzonden worden. Nieuw is ook dat de adviezen opgeslagen kunnen worden.
Het (gratis) Windows-programma wordt bij tariefswijzigingen steeds geupdated. Gebruikers van de DOS-versie blijven ondersteuning krijgen bij tariefswijzigingen, verzekert de bank.
Koekjes
Ter introductie van het nieuwe programma houdt IDM tot 20 mei een spaaractie. Bij elke aanvraag per e-mail ontvangt intermediair een sticker met de afbeelding van een koekje daarop. Bij vijf stickers is de spaarkaart vol. Het intermediair krijgt dan onder het motto ‘IDM Advies voor Windows, d’as andere koek’ een gevulde koektrommel cadeau.
IDM Advies is het tweede pakket in de nieuwe softwarelijn van IDM. Het hypothekenprogramma draait al onder Windows. Verder werkt IDM aan Flash, de opvolger van het ABC-pakket (Aanvraag, Behandeling, Consumptief Krediet). Dit programma is een uitgebreide versie van IDM Advies, waarbij bijvoorbeeld ook contracten uitgedraaid kunnen worden en een BKR-toetsing plaats kan vinden.
Het intermediair kan sparen voor een – uiteraard gevulde – koektrommel van IDM.

Reageer op dit artikel