nieuws

IDG-Presto gaat sneller reinigen

Archief

Reinigingsspecialist IDG-Presto heeft een nieuwe service voor snelle afwikkeling van particuliere brand- en roetschades.

De nieuwe service heet BVD (Binnen Veertien Dagen), naar de tijd waarbinnen de reiniging tot en met facturering geregeld wordt.
Volgens directeur André van Leijenhorst van IDG-Presto duurt de afwikkeling van met name kleine schades vaak langer dan strikt noodzakelijk is, omdat aan grote schades doorgaans meer prioriteit wordt gegeven. Binnen twee weken na de inventarisatie op de plek van de calamiteit heeft IDG-Presto een schade voor de volle hodred procent in kaart gebracht, liggen inventarisatierapportages op het bureau van de expert of verzekeraar en zijn alle schoonmaakwerkzaamheden volledig afgerond.
“Daarbij staan wij garant voor de complete nazorg van de nog uit te voeren werkzaamheden na de termijn van veertien dagen, en voor het hieruit voortvloeiende financiële risico. Immers, de expert of verzekeraar heeft het dossier dan al gesloten. Bovendien zorgen wij ervoor dat de verzekerde binnen 72 uur na de calamiteit een spoedpakket met kleding retour krijgt”, aldus Van Leijenhorst.

Reageer op dit artikel