nieuws

Icoa en Bosma werken samen

Archief

Bosma Adviseurs gaat samenwerken met inkooporganisatie Icoa. Bosma gaat assurantieportefeuilles waarderen en aan- en verkooptrajecten begeleiden van de bij Icoa aangesloten NVA-leden.

De begeleiding betreft ook financiering en managementondersteuning. Icoa wijst erop dat leden hiermee niet alleen inkoopvoordeel genieten maar ook assistentie bij de bedrijfsvoering krijgen. Op de website van Icoa komt een berekeningsmodule van Bosma. Daarmee kunnen deelnemende kantoren op een eenvoudige manier een indicatie krijgen van de waarde van hun assurantieportefeuille.
Volgens Edwin Bosma worden er in de komende periode veel assurantieportefeuilles te koop aangeboden “door de afgelopen turbulente periode in de verzekeringswereld”. Ook in de vastgoedwereld is er volgens hem sprake van een dynamische periode. Hij trekt parallellen tussen beide branches. “Wat opvalt is dat de verhouding vraag en aanbod in de assurantiebranche beter is dan in de makelaarsbranche.”

Reageer op dit artikel