nieuws

IBN biedt kantoren software met volledige dossieropbouw De in september

Archief

vorig jaar opgerichte inkooporganisatie Intermediair Belang Nederland (IBN) biedt de inmiddels twintig aangesloten tussenpersonen de software I-compass, waarmee vergelijkende berekeningen kunnen worden gemaakt

Een klantprofiel maakt eveneens onderdeel uit van de berekening. Het gebruik van I-compass is overigens niet verplicht. “Als de tussenpersoon andere rekensoftware gebruikt, kan hij die gegevens ook gebruiken”, zegt Casper Schoute, bij IBN verantwoordelijk voor de verkoop. “Uniek is dat het systeem bij de berekening aangeeft voor hoeveel procent het product overeenk0mt met de wensen van de klant. Ook als de adviseur met, bijvoorbeeld, Afinhyp blijft werken, krijgt hij alle met de aanvraag verband houdende gescande documenten aangeleverd. Raadplegen dossier Het volledige dossier, van aanvraag tot notaris, is raadpleegbaar. Het bevat alle communicatie tussen de tussenpersoon en onze midoffice.” Voor die midoffice wordt samengewerkt met ISO. Beide bedrijven werken ook aan nieuwe producten, die onder IBN-label aan de aangesloten kantoren worden aangeboden. Kantoren betalen een maandelijkse bijdrage van ? 100. IBN werkt samen met tien geldverstrekkers, waaronder Postbank, Bouwfonds en Argenta, en tien verzekeraars, waaronder Delta Lloyd en Reaal. Bij IBN heeft overigens een directiewijziging plaatsgevonden. Het bedrijf wil daar geen toelichting op geven, maar blijkens het Handelsregister is John Welzen twee maanden terug vertrokken als directeur. De directie wordt nu alleen gevoerd door oprichter Jos Roskamp.

Reageer op dit artikel