nieuws

IAK ontwikkelt dealerpolis

Archief

Volmachtbedrijf IAK uit Eindhoven heeft, in samenwerking met stadgenoot Driessen Auto Groep, met twaalf dealerschappen een dealerpolis ontwikkeld. De verzekering kan vanaf oktober gesloten worden via een speciale website, waarmee ook premieberekeningen kunnen worden gemaakt.

IAK en Driessen werken al jaren samen met elkaar, onder meer omdat IAK eerder merkenpolissen ontwikkelde voor Toyota en Suzuki. “Maar ditmaal staat er een dealerpolis op stapel”, aldus Frank Kraakman, operationeel directeur van IAK. “De verzekering is zo goed als klaar. We zijn nu bezig de laatste hand te leggen aan een aparte website, waarmee dealer en klant direct premieberekeningen kunnen maken en de verzekering kunnen aanvragen. En verder moet er nog iets worden gedaan in de sfeer van opleidingen en de ontwikkeling van foldermateriaal. Driessen houdt in september een grote najaarsshow en dat is een goed moment om de verzekering te introduceren.” Risicodrager van de dealerpolis van IAK en Driessen is Bovemij.

Reageer op dit artikel