nieuws

IAK breidt EB-pakket uit met stomerij en autowasstraat

Archief

Assurantiekantoor IAK Verzekeringen in Eindhoven biedt medewerkers van het e-business bedrijf 2B Interactive een aantal persoonlijke diensten aan: de stomerij haalt op het werk de kleding op, de auto wordt gewassen en de fysiotherapeut komt op de werkplek.

De dienstverlening Personal Services & Incentives wordt in samenwerking met het bedrijf Swinxx in Houten geleverd. IAK zegt met deze dienstverlening in te spelen op een behoefte die bij veel bedrijven bestaat om hun medewerkers quality time te bieden. Overigens kan het dienstenpakket alleen in aanvulling op het employee-benefitspakket of personal-benefitspakket van de tussenpersoon worden afgenomen.
Voor een vast bedrag per werknemer kan de werkgever een abonnement op de service nemen. Vervolgens belt de medewerker zelf met een centraal nummer om de gewenste dienst te regelen. Voordelen noemt IAK dat wdat het de medewerker tijd en moeite bespaard en door de schaalgrootte zou het de medewerker ook nog korting op bijvoorbeeld een knipbeurt, stomerijservice of autowasbeurt opleveren.
De stomerij komt voortaan op het werk de pakken ophalen.

Reageer op dit artikel