nieuws

I-pensioen bij Zwitserleven

Archief

Zwitserleven heeft een nieuw pensioenproduct gelanceerd voor het midden- en kleinbedrijf onder de naam i-Pensioen. Dat verwijst naar de mogelijkheid voor klant en tussenpersoon om digitaal mutaties in te voeren en inzicht te krijgen in de portefeuille. “Het product wordt gesloten via tussenpersonen”, benadrukt Zwitserleven. De maatschappij noemt i-Pensioen een middelloonregeling zonder toeters en bellen.

Ter promotie geldt voor contracten die nog dit jaar worden gesloten een introductiekorting van 3% over de premie. De introductiekorting geldt voor de gehele contractperiode van vijf jaar. Later dit jaar volgt een radio- en bannnercampagne. De eerste vijf contracten beloont Zwitserleven met een iPod-mini voor de adviseur.

Reageer op dit artikel