nieuws

Hypotrust-Quarré

Archief

Inkooporganisatie Quarré maakt sinds kort gebruik van het offertesysteem van Hypotrust. Quarré heeft drie vestigingen en telt 450 aangesloten kantoren. “In de toekomst zal een beperkt aantal andere hypotheekservicebedrijven ook met ons offertesysteem gaan werken”, zegt Hypotrust-directeur David Jongeleen. Eerder kreeg Welke al de beschikking over het systeem.

Hypotheekacties
GMAC heeft de actie voor de nieuwe Voordeel Hypotheek (0,3% rentekorting op het 10-jaarstarief) uitgebreid naar alle producten, behalve de NHG-tarieven en hypotheken zonder inkomensbescheiden. UCB Hypotheken heeft de actie met NHG-tarieven verlengd tot eind oktober. Alle hypotheken met NHG en een rentevaste periode van 5 t/m 10 jaar krijgen 0,2% rentekorting.
Hypotheek UCB
UCB Hypotheken heeft een hybride hypotheek geïntroduceerd met een standaard rentekorting van 0,1%. Bij de hybride hypotheek kan het te beleggen bedrag worden gestald in een hypotheekrentefonds. “Andere geldverstrekkers hanteren standaard 0,2% renteopslag”, aldus UCB. Het tarief voor een tien jaar rentevaste hypotheek (met NHG) is 4,4%.

Reageer op dit artikel