nieuws

Hypotrust introduceert beleggingshypotheek

Archief

Facilitair hypotheekbedrijf Hypotrust introduceert deze week de BeleggersHypotheek in samenwerking met Robeco Financiële Diensten. Een campagne met als thema ‘Beheerste groei’ moet het product promoten.

Tijdens presentaties in achtereenvolgens Zwolle, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam deze week werd het intermediair geïnformeerd over het nieuwe product. Tussenpersonen die niet aanwezig waren, kregen de Hypotrust-informatiebox vandaag in de bus.
De BeleggersHypotheek onderscheidt zich volgens Hypotrust van vergelijkbare producten in de markt, met name qua flexibiliteit. Zo is er waardeopbouw mogelijk in een of meer beleggingsrekeningen die worden geadministreerd door Robeco. Verder geldt er geen minimum aanvangsstorting en kunnen extra stortingen en/of opnames worden gedaan. De aan- en verkoopkosten bedragen 0,4%.
Modelportefeuilles
Hypotrust biedt de hypotheekafnemer de keuze uit drie modelportefeuilles dan wel andere fondsen van Robeco. De rekenrente voor het rendement is 8%. Als het rendement niet wordt gehaald, bestaat er geen verplichting tot bijstorting, zegt Hypotrust.
In de advisering kan het intermediair gebruikmaken van de Hypotrust-hypotheekdiskette en de Robeco Adviesplanner. Verder ontvangen tussenpersonen periodiek een rapport waarin portefeuilleadviezen worden gegeven op basis van de beleggingsvisie van het Institute for Research and Investment Services (Iris).
De campagne wordt een halfjaar lang ondersteund met advertenties in (vak)tijdschriften. Ook een KoersSpel, waarbij tussenpersonen de openingskoersen van enkele Robeco-fondsen kunnen voorspellen, moet de aandacht op de beleggingshypotheek vestigen. De hoofdprijs is een reis voor twee personen naar Japan.

Reageer op dit artikel