nieuws

Hypotrust en GWK Bank komen met een overbruggingskrediet

Archief

Het facilitair hypotheekbedrijf Hypotrust dat in volmacht werkzaam is voor beleggingsinstellingen, biedt sinds begin deze week een overbruggingskrediet aan in samenwerking met de GWK Bank in Amsterdam.

Het overbruggingskrediet kent een variabele rente, bestaande uit het promesse-disconto plus 2% met een minimum van 7%. Afhankelijk van de status en verkoop van de oude woning is een krediet van maximaal 95% van de (verwachte) verkoopopbrengst mogelijk.
Premiedepot
Tevens kan aan de Spaar-Optie-Hypotheek van Hypotrust een premiedepot worden gekoppeld, waaruit periodiek de premies voor de aan de lening gekoppelde levenpolis moeten worden betaald. Over het premiedepot wordt een rente vergoed die gelijk is aan het t-rendement minus 1%. De rentevaste periode is gelijk aan die van de hypotheekrente. Het depot wordt geadministreerd door UAP Leven, de risicodrager van de spaarverzekering.
Hypotrust (25 medewerkers) verzorgt voor beleggers de marketing, acceptatie, administratie en het beheer van hypotheken. Het hypotheekprodukt van Hypotrust is qua voorwaarden identiek, zodat consumenten kosteloos over kunnen sluiten naar een andere belegger binnen het assortiment. Hypotrust biedt rentevaste perioden van 2 tot en met 20 jaar.

Reageer op dit artikel