nieuws

Hypothekers Associatie voert kwaliteitszorgprogramma in

Archief

De Hypothekers Associatie begint na de zomervakantie met de implementatie van een kwaliteitszorgprogramma dat tot doel heeft de dienstverlening te verbeteren.

in opdracht van de franchise-organisatie heeft het (externe) adviesbureau BB & H in Naarden de afgelopen maanden onderzoek gedaan, zowel bij de associatie zelf als bij de aangesloten franchise-vestigingen.
Aan de hand van de resultaten van dat onderzoek heeft het bureau aanbevelingen gedaan met betrekking tot de klantvriendelijkheid van medewerkers, het vastleggen van procedures, en het nakomen van afspraken.
Omzet: f 1,75 mld
De jubilerende hypotheekadviesketen – op 12 september wordt het 10-jarig bestaan gevierd met een studiemiddag – claimt een goed halfjaar achter de rug te hebben. De omzet zou met f 1,75 mld aan hypotheekkapitaal ruim 20% boven die van 1993 liggen, en “slechts weinig onder het absolute topjaar 1994”, zegt directeur J.W. Zaad. “Dat komt neer op zo’n tienduizend hypotheken. De 100.000ste hypotheek zal medio volgende maand worden gesloten, hebben we berekend.”
De Hypothekers Associatie sloot vorig jaar 20.000 hypotheken met een totaalbedrag van f 3,4 mld, aldus Zaad. “Toen echter hadden we veel oversluitingen, en dat zal dit jaar zeker niet het geval zijn.” Het aantal vestigingen is inmiddels gestegen tot 83 (74). Het marktaandeel van de hypotheekadviesketen bedraagt volgens Zaad bijna 6%, iets meer dan vorig jaar.

Reageer op dit artikel