nieuws

Hypotheker opent deuren voor financieel adviseurs

Archief

INHOUD

De Hypothekers Associatie (DHA) gooit het roer om. Binnen drie jaar moeten de ruim honderd kantoren een financieel adviseur in huis hebben. ,,Het is een noodzakelijke stap. Onze klanten hebben recht op financieel advies”, zegt Niek Nusmeijer, directeur van DHA, het overkoepelende orgaan van de hypotheekadvieskantoren. Zie het interview op pag. 12. Verbond ziet niets in productrendement 3 Hooge Huys klopt reisverzekering Postbank 5 Univé gaat volwaardige levenpoot opzetten 7 FNV pleit weer voor 36-urige werkweek 14 NVA ongelukkig met nieuwe avb 19 De huisarchitect van verzekeraars 26 Intermediair ontevreden over hbo-opleidingen 34 Tussenpersonen gaan kredietinformatie bieden 40 RUBRIEKEN Commentaar 2 Persoonlijkheden 9 Jus d’assurance 11 Respons 21 Buitenland 23 Kijk op Internet-site 36 Jurisprudentie 45

Reageer op dit artikel