nieuws

Hypotheekvergelijker zoekt 250 assurantiekantoren

Archief

Dirk Kooiman van Financieel Adviesbureau Kooiman & ’t Hooght uit Baarn wil met de site www.hypotheekvergelijker.nl, klanten verzamelen voor zo’n 250 geïnteresseerde hypotheekadviseurs.

“Wij willen consumenten in contact te brengen met een financiële dienstverlener bij hem of haar in de buurt”, legt Kooiman uit. Na een kleinschalige proef wil hij nu zo’n 250 kantoren aansluiten bij het concept, dat feitelijk bestaat uit het leveren van leads aan hypotheekadviseurs.
Kooiman spoort zelf geschikte kantoren op: “Een kantoor met het juiste profiel wordt op basis van geografische spreiding opgespoord en aan de site gekoppeld. De directie van het kantoor ontvangt een brief waarin uitleg wordt gegeven over waarom het kantoor is geselecteerd, hoe het is gekoppeld en de intentie tot verdere samenwerking. Uiteraard is de kennismaking gratis en vrijblijvend en wordt de koppeling op verzoek van het kantoor verbroken.”
Traditionele uitstraling
Aangesloten kantoren kunnen zich onder eigen naam en met behoud van eigen identiteit aansluiten. Zij krijgen een afgebakend werkgebied toegekend, zodat zij zich de Hypotheekvergelijker van die woonplaats of regio kunnen noemen. Het werkgebied is exclusief en een andere adviseur kan zich er niet vestigen. Afhankelijk van de grootte van het werkgebied wordt een vaste jaarlijkse bijdrage in rekening gebracht van _ 100 per postcodegebied van 5.000 inwoners, met een minimum van _ 500 per jaar.
Naast vermelding op de website worden er nog andere ondersteunende activiteiten ontwikkeld waarmee de consument wordt geprikkeld om zich rechtstreeks bij de adviseur te melden. Zo kan een Ford Transit van de Hypotheekvergelijker bij lokale activiteiten worden ingezet.

Reageer op dit artikel