nieuws

Hypotheekshop introduceert financieel planningssysteem

Archief

Met het Hypotheek Plu+s Plan heeft De Hypotheekshop sinds kort de beschikking over een eigen financieel planningssysteem, waarin het hypotheekproduct als uitgangspunt wordt genomen.

Het financieel planningssysteem is afgestemd op alle standaardproducten van banken, verzekeraars en andere financiële instellingen met exclusieve (verbeterde) voorwaarden voor De Hypotheekshop. De producten zijn ondergebracht in het Hypotheekshop-label WoonRust. De productenrange wordt binnenkort uitgebreid met een verbeterde Hybride-hypotheek van de Postbank, aldus de hypotheekadviesketen.
Andere pluspunten van het Hypotheek Plu+s Plan voor de woonconsument zijn volgens de hypotheekketen: de laagste rente- en premiegarantie. Deze garantie houdt in dat de hypotheekafnemer de zekerheid wordt geboden dat hij of zij het laagste rentepercentage krijgt en laagste premie betaalt voor verzekeringen van DBV (opstal, glas, inboedel) en Cardif (bescherming hypotheekbetaling). Verder wordt de woonconsument openheid van kosten en heldere productinformatie beloofd op basis van het financieel planningssysteem.

Reageer op dit artikel