nieuws

Hypotheekshop biedt Flexxtra Hypotheek

Archief

De Hypotheekshop heeft de Flexxtra Hypotheek geïntroduceerd, een product voor bijzondere aanvragen die niet binnen de standaardrichtlijnen vallen.

“Een belangrijk kenmerk van de Flexxtra Hypotheek is dat de kosten van de afhandeling van de hypotheek niet in de rente zitten, maar in een eenmalig kostenafhandelingsbedrag dat direct aftrekbaar is van de belasting”, zegt Ronald Tiemessen, operationeel manager van De Hypotheekshop Vooral bij hogere leenbedragen is een vast nominaal bedrag voordeliger dan een lage verrekening in de rente.”
Overige kenmerken van de Flexxtra Hypotheek zijn dat de administratiekosten (_ 25 per maand) apart bij de klant in rekening worden gebracht en door de inkomstenbelasting op dezelfde wijze behandeld worden als de betaalde hypotheekrente. Dat maakt het product geschikt mensen met “lichte BKR-noteringen”, DGA’s kleine zelfstandigen en flexibele inkomens, meent de hypptheekketen.
Geldgever van de Flexxtra Hypotheek is MNF Bank. “Voor ons is het een uitstekende gelegenheid om onze positie als ‘bespreekbank’ te verstevigen”, aldus Joost Hembrecht van MNF Bank.

Reageer op dit artikel