nieuws

Hypotheekprijs gaat naar ELQ

Archief

De WelQom Hypotheek van ELQ voor BKR-geregistreerden is door de bezoekers van het IIR Hypotheken Event gekozen tot ‘Hypotheekproduct van het jaar’.

De andere genomineerden waren de Meer Mogelijk Hypotheek (GMAC/De Hypotheker) en de Vari-Limietrente (onder meer Hypotrust). Vorig jaar was ELQ ook al genomineerd voor de prijs, die wordt toegekend aan het meest innovatieve nieuwe product.
Marketingdirecteur Ebbo de Jong was zeer in zijn nopjes met de prijs, zeker gezien de moeizame start. “We zijn in september 2004 begonnen bij de ketens en het onafhankelijke intermediair. Al snel bleek echter dat de ketens weinig interesse hadden. De ‘moeilijke gevallen’ kunnen zij vaak toch wel kwijt, omdat zij grote volumes onderbrengen bij de geldgevers. Afgelopen jaar hebben we de distributie aangepast; we werken nu ook met veel inkoopcombinaties samen.”
Aan het succes heeft ELQ meteen een actie gekoppeld: tussenpersonen die vóór 21 juni meer dan vijf ELQ-hypotheken laten passeren, krijgen een maatpak naar keuze ter waarde van _ 1.000.
Aart Boonzaaijer en Robbert Jan van Nievelt) is duidelijk blij met de prijs.

Reageer op dit artikel