nieuws

Hypotheekopleiding

Archief

Eind november breidt Delta Lloyd het eigen opleidingenpakket uit met een opleiding tot ‘erkend hypotheekadviseur’. Tussenpersonen krijgen korting. Aanmelden voor de opleiding kan onder meer bij de eigen accountmanager en via tel. 020-594.38.21.

HDN-gecertificeerd
Softwarehuis Euroface is als vijfde gecertificeerd voor het genereren en versturen van hypotheekaanvragen via versie 4.0 van het Hypotheken Data Netwerk (HDN). De communicatie verloopt via het nieuwe pakket Finix.
Actie Regio Bank
Twee maanden na de introductie heeft ruim 25% van de klanten met een betaalrekening van Regio Bank internetbankieren aangevraagd. Aan de introductie was een actie gekoppeld, die tot 15 juli liep. Door het invullen van een slagzin dongen de nieuwe internetbankiers mee naar een Dell-computer. Naast vijf klanten vielen ook twee kantoren in de prijzen.
Mijn NN
Het intermediair van Nationale-Nederlanden kan nu via Mijn.NN.nl inzicht krijgen in de status van particuliere schadeclaims en hypotheekaanvragen. De statusinformatie is iedere werkdag en zaterdagochtend beschikbaar. Daarnaast kunnen de 4.000 aangesloten tussenpersonen via het extranet verkoopondersteunende middelen bestellen.

Reageer op dit artikel