nieuws

Hypotheekdagen Van Kampen

Archief

Volmachtbedrijf Van Kampen Groep houdt in juni drie zogeheten hypotheekdagen voor de 2.200 aangesloten kantoren. Op het programma staan onder meer paneldiscussies tussen Reaal en De Goudse (over levenproducten) en tussen Hypotrust en BLG (over hypotheken). Data: 1 juni (Zwolle), 8 juni (Nuland) en 22 juni (Akersloot). Aanmelden kan op het extranet van Van Kampen.

Instapbonus Rabobank
Rabobank geeft nieuwe klanten tot 15 april een instapbonus. Dat kan volgens de bank enkele honderden euro’s voordeel opleveren. De bonus is volgens Rabobank persoonsgebonden en wordt tijdens het adviesgesprek vastgesteld.
Directie Credion
Franchiseketen Credion (dertig vestigingen) heeft de directie uitgebreid met Piet Nammensma (60). Carlo van der Weg is de andere directeur. Nammensma komt van ABN Amro. Credion is actief in kredietbemiddeling voor het MKB. De portefeuille bedraagt bijna _ 1 mld.

Reageer op dit artikel