nieuws

Hypotheekadviesbedrijf in de as gelegd

Archief

Het adviesbedrijf Hypotheekwijzer in Doorn is gisteren volledig in de as gelegd. De De vennootschap onder firma was gehuisvest in een van twee uitgebrande kantoorpanden in het centrum van Doorn. 

Het uit 1997 daterende adviesbedrijf Hypotheekwijzer wordt gerund door eigenaar Michael Pieters (46) en medewerker Lambert Singer (39). Het bedrijf voert verder onder meer de handelsnamen Pensioenwijzer, Verzekeringswijzer en Assurantiewijzer. De grote uitslaande brand, die om half negen ’s morgens werd ontdekt, vergde de inzet van twintig man politie en 120 brandweerlieden van korpsen uit Doorn en de naburige gemeenten Driebergen, Leersum, Woudenberg en Zeist. Pas in de loop van de middag kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. De nabluswerkzaamheden duurden de hele nacht. De technische recherche start vandaag een onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Reageer op dit artikel