nieuws

Hypotheekactie CVB Bank

Archief

CVB Bank geeft tot 1 november rentekortingen op hypotheken die kunnen oplopen tot 0,4%. De actie bestaat uit drie elementen: 6 voor 5 (een zesjaars renteperiode tegen het vijfjaars tarief), een extra rentekorting van 0,2% bij een CVB Levenhypotheek en de mogelijkheid de variabele rente eenmalig voor een lange periode vast te zetten tegen het dan geldende tarief met instapkorting. 

Het intermediair kan bij de Levenhypotheek tot 1 januari 2006 kiezen voor een provisievariant waarbij 0,75% eenmalig direct wordt uitgekeerd en gedurende de eerste vijf jaar 0,4%. Vanaf het zesde jaar krijgt de tussenpersoon jaarlijks 0,1% over de hoofdsom uitgekeerd. “Dat is een totaalpakket”, zegt marketingmanager Leander Vogels. “Uiteraard kan men ook kiezen voor de gebruikelijke 0,2% afsluitprovisie.” Volgens Vogels is de ervaring dat vrijwel iedereen zal kiezen voor de optie met doorlopende provisie.  

Reageer op dit artikel