nieuws

Hypotheek Visie wil los van Maes

Archief

De adviesketen Hypotheek Visie zegt afscheid te willen nemen van haar financier F. Maes, de voormalige directeur van Vie d’Or, die door Justitie vervolgd wordt.

Volgens directeur Van den Bol van de Hypotheek Visie Centrale, lopen er gesprekkn met diverse partijen over herfinanciering. “Wij vinden de heer Maes een te veel besproken figuur, hetgeen niet goed is voor de ontwikkeling van Hypotheek Visie”. De adviesketen bestaat uit zo’n 55 vestigingen.
Vanden Bol ontkent dat betrokken kapitaalverschaffers een aandeel in Hypotheek Visie willen nemen. De adviesketen zal volgens hem onafhankelijk blijven werken.
De curator van het inmiddels failliete Financieel Begeleidings Instituut Maes (FBIM), waar o.m. de administratie van Vie d’Or werd uitgevoerd, zegt nog een vordering van f 6 mln te hebben op de Hypotheek Visie Centrale. Vanden Bol, zelf voormalig directeur van FBIM, ontkent dat deze vordering bestaat. “Daar is discussie over”.

Reageer op dit artikel