nieuws

Hypotheek Visie

Archief

De franchiseketen Hypotheek Visie is voor de vierde keer de hoofdsponsor van De Woonbeurs, die op 30 september officieel wordt geopend in de Amsterdamse RAI. De interieurbeurs loopt tot en met 5 oktober. Deelnemers aan de Droomtuin-wedstrijd van Hypotheek Visie kunnen een cheque van f 5.000 winnen.

Overname Namur
Namur Kredietverzekeringen, onderdeel van Gerling-Namur Groep, heeft een meerderheidsbelang (60%) genomen in de Franse kredietverzekeraar Sacren (zeventig medewerkers), gevestigd in Le Mans. De twaalf jaar oude maatschappij had een omzet van f 57 mln in 1995.
ISO-certificaat Sedgwick
Sedgwick makelaars in assurantiën en adviseurs in risk-management, de grootste werkmaatschappij van Sedgwick Nederland, heeft het ISO-certificaat 9001 (vastleggen werkprocessen) gekregen. De overige bedrijven van Sedgwick zullen dit certificaat binnenkort in de wacht slepen.
Friesland Bank
De Friesland Bank biedt sinds kort de hoogste rente bij het bedrijfssparen. De bank geeft 4,87%. Avéro heeft zijn rente verlaagd tot 4,5%, evenals Delta Lloyd en Generali.
Fortis
Fortis heeft een nieuwe juridische structuur gekozen. Fortis Amev en Fortis AG hebben nu elk 50% in vier operationele bedrijven: Fortis Nederland, Fortis België, Fortis International, en Fortis VS.

Reageer op dit artikel