nieuws

Hypotheek Adviescentrum vernieuwt boxenformule

Archief

Hypotheek Adviescentrum (Xtensive) heeft de franchiseformule vernieuwd.

De boxformule is vereenvoudigd, waardoor naar eigen zeggen de franchisefee en de drempel om aanvullende diensten af te nemen zijn verlaagd. De formule heeft nu vier boxen, waarbij box 4 deeldiensten biedt die naar behoefte zijn af te nemen.
Met deze drempelverlaging wil het Hypotheek Adviescentrum de aangesloten kantoren een steuntje in de rug geven. De organisatie richt zich dit jaar met name op diensten die klantbeheer en -behoud vereenvoudigen. Daartoe wordt samengewerkt met de Nationale Hypotheekbond, die met een online applicatie het intermediair de mogelijkheid biedt om bestaande klanten te benaderen. Deze applicatie is gratis voor Hypotheek Adviescentrum-kantoren.

Reageer op dit artikel