nieuws

HypoID in voormalig ELQ-pand

Archief

HypoHolding heeft per 1 december het oude kantoorpand van ELQ Hypotheken aan de Weerenweg in Zwanenburg betrokken.

HypoHolding is het bedrijf van Nikaj Pennings waaronder inkoopcombinatie HypoID, adviesbedrijf HypoScout en HypoSoftware vallen. Met 26 medewerkers was de vestiging in Amersfoort te klein geworden. “Het pand in Zwanenburg voorziet bovendien in ruime groeimogelijkheden. Daarnaast zijn er ruime faciliteiten beschikbaar zoals diverse spreekruimtes en twee grote presentatieruimtes.”
HypoID werkt inmiddels samen met 52 tussenpersonen. “HypoID is altijd een aanvulling op het bestaande inkooparrangement is en nooit een vervanging van bestaande inkoop.” De ICT-tak HypoSoftware biedt daarnaast als enige licenties van softwarepakket Finix.
Het nieuwe telefoonnummer van HypoHolding is 020-407.33.87.

Reageer op dit artikel