nieuws

Hybride hypotheek van Bouwfonds

Archief

Bouwfonds heeft het onlangs vereenvoudigde hypotheekassortiment uitgebreid met de Hybride Hypotheek. Naast de combinatie van sparen en beleggen kent dit product voor het spaargedeelte geen koppeling van spaar- en leningrente. Voor de hypotheekrente kan worden gekozen uit renteperiodes t/m 10 jaar; de spaarrente varieert van 1 t/m 20 jaar vast. Een overlijdensrisicoverzekering is niet verplicht. Bouwfonds voerde tot voor kort twee hybride hypotheken: de Onbezorgd Wonen Hypotheek en de Beleggings Spaar Hypotheek. Die kwamen bij de herindeling van het productaanbod in september te vervallen.

De eerste 25 tussenpersonen die een Hybride Hypotheek sluiten, krijgen van Bouwfonds een gratis vliegles aangeboden in een helikopter en een vliegtuig. 

Reageer op dit artikel