nieuws

Huis van één miljoen te winnen

Archief

Om zich meer te profileren als hypotheekverstrekker geeft Credit Suisse in thuisland Zwitserland een huis weg ter waarde van één miljoen Zwitserse franken. Deelnemers aan de prijsvraag hoeven alleen maar hun naam en adresgegevens in te vullen op www.winahouse.ch. Ze kunnen een gesprek met een Credit Suisse-adviseur aangaan voor het (over)sluiten van een hypotheek, maar noodzakelijk is dat niet. De hoofdprijs bestaat voor de helft uit een eensgezinswoning (ter waarde van € 324.000). De andere helft wordt gebruikt voor de aanschaf van grond en ter dekking van bijkomende kosten en uitgaven. Credit Suisse geeft als tweede prijs een Peugeot 407 weg en als derde prijs meubels ter waarde van € 13.000. Verder zijn er nog vier maandprijzen te verdienen door vragen te beantwoorden; de gezamenlijke waarde daarvan is € 130.000.

Credit Suisse wacht het succes van de prijsvraag af, alvorens de hypotheekactie ook in andere landen te gaan houden. De Zwitserse bank is in ons land actief met Winterthur en DBV Leven.
 

Reageer op dit artikel