nieuws

Huis in ’t Veld (Sorgeloos) koopt Zeeuws volmachtbedrijf

Archief

Verzekeringsveteraan Gerry Huis in ’t Veld (53) neemt per 1 maart assurantie- en volmachtbedrijf Driekleur/de Vlieger, met vestigingen in Zierikzee, Middelburg, Terneuzen, over van Wilbert Stadhouders en Michel de Vlieger. Beiden blijven overigens aan het bedrijf verbonden.

Huis in ’t Veld, in het verleden onder meer werkzaam bij het Verbond van Verzekeraars en als bankier voor ING, vertrekt per 1 mei als directeur bij adviesketen Sorgeloos (ING) en gaat verder als zelfstandig ondernemer. Driekleur/de Vlieger, een voormalige captive van Nationale-Nederlanden, heeft een omzet van bijna _ 3 mln en telt twintig medewerkers. “Zo’n kans komt vaak maar één keer voorbij”, zegt Huis in ’t Veld. “In Zeeland zijn de assurantiekantoren niet dik gezaaid. Verder heeeft Driekleur/de Vlieger een behoorlijke potentie en zijn er veel mogelijkheden; ik sluit niet uit dat wij nog meer kantoren openen of overnemen. Er zijn wel ondernemers te vinden die de komende professionaliseringsgolf niet meer willen meemaken. In Goes en Bergen op Zoom liggen er, denk ik, nog wel mogelijkheden. Ik kijk echt uit naar het zelfstandig ondernemerschap.”

Reageer op dit artikel