nieuws

Huis & Hypotheek wil dit jaar honderdste vestiging openen

Archief

Op 1 februari is in Zwolle de 90e vestiging van Huis & Hypotheek geopend. De in 2005 ingezette groei zet daarmee door.

“Het succes is het resultaat van de vorig jaar ingezette herpositionering van Huis & Hypotheek waarbij persoonlijke aandacht en deskundig advies de kernbegrippen zijn”, aldus Niek Nusmeijer, algemeen directeur van Huis & Hypotheek.
“Onze doelstelling voor 2007 is om de honderd vestigingen te halen. En zoals het er nu uitziet, gaat ons dat lukken”, vervolgt hij. “In een aantal gebieden zoals Enschede, Hilversum en Maastricht wordt nog gezocht naar ondernemers die passen binnen het profiel dat wij stellen.”
Ook zal Huis & Hypotheek in 2007 verder invulling geven aan het begrip Huis in de naam Huis & Hypotheek. “We willen de klant van A tot Z begeleiden bij de aankoop van de woning. Onze service houdt namelijk niet op bij het sluiten van de hypotheek.”

Reageer op dit artikel