nieuws

Huis & Hypotheek sluit goed jaar af

Archief

Huis & hypotheek heeft vorig jaar een omzet van f 3,6 mld geboekt, een groei van 16% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Het aantal nieuwe hypotheken steeg licht met 2,6% naar 15.500. Het gemiddelde hypotheekbedrag kwam uit op f 323.500. Dit komt neer op een stijging van 6% ten opzichte van 1998.
Huis & Hypotheek zegt dit jaar hard te willen werken aan het vergroten van de naamsbekendheid. Zo zal de keten nu voor het eerst televisiecommercials in gaan zetten. De start van de campagne staat nog voor deze maand gepland.
De franchise-organisatie is onlangs uit haar jasje gegroeid en verhuisd naar een groter pand in Amsterdam-West. Het hoofdkantoor is voortaan gevestigd aan de Zekeringstraat 27, waar onder meer ruimere trainingsaccomodatie en kantoren beschikbaar zijn. Het postadres is: postbus 188, 1000 AD Amsterdam, tel. 020-342.06.55.

Reageer op dit artikel