nieuws

Huis & Hypotheek ook in de lift

Archief

Ook de kleinere franchiseketen Huis & Hypotheek plukt de vruchten van de florerende hypotheekmarkt. De keten, bestaande uit NVM-kantoren die zich niet willen aansluiten bij de eigen keten van de makelaarsorganisatie, zegt vorig jaar in totaal 11.000 hypotheken gesloten te hebben met een volume van f 2,1 mld. Twee jaar geleden bedroeg de omzet van de organisatie nog f 1,5 mld. De gemiddelde koopsom steeg vorig jaar naar f 194.500 (183.000). Voor dit jaar rekent Huis & Hypotheek op 14.000 hypotheken met een volume van f 2,8 mld. Het aantal vestigingen is vorig jaar gegroeid naar 85 (77).

Het hoofdkantoor van Huis & Hypotheek is vorig jaar versterkt met acht nieuwe medewerkers, voornamelijk op marketinggebied. “We willen de kantoren dit jaar vaker bezoeken, zo’n drie keer per jaar”, aldus marketingmanager Irene Andrea. “Bovendien hebben we door de uitbreiding nu een goede binnendienst waar de aangesloten kantoren voor de nodige ondersteuning terecht kunnen.” Dit jaar verwacht Huis & Hypotheek tien nieuwe vestigingen te openen.

Reageer op dit artikel