nieuws

Huis & Hypotheek gaat dit jaar richting honderd vestigingen

Archief

Franchiseketen Huis & Hypotheek komt dit jaar naar verwachting uit op twintig nieuwe vestigingen.

Volgens algemeen directeur Niek Nusmeijer duidt dat erop dat het intermediair de aanpak van de keten waardeert. “Wij bieden de ondernemer net wat meer ruimte voor het ondernemerschap en die strategie betaalt zich nu terug.” In totaal komt het aantal kantoren eind dit jaar op 95, tegen 78 in januari; van enkele franchisenemers wordt afscheid genomen.
De keten is nu ook gevestigd in onder meer Haarlem, Bergen op Zoom en Deventer. Daarnaast worden er tweede of derde vestigingen geopend in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Amersfoort en Zwolle. Het werven van franchisenemers in het oosten van het land verloopt tot nog toe moeilijk.
Komend jaar gaan naar alle waarschijnlijkheid ook Huis & Hypotheek-kantoren open in Hoofddorp, Hellevoetsluis,Voorburg, Zoetermeer, Borne en Hattem. De keten verkocht vorig jaar voor _ 1,4 mld aan hypotheken. “We merken dit jaar nog geen teruggang in omzet, maar dat komt ook doordat wij nu meer vestigingen hebben.”

Reageer op dit artikel