nieuws

Huibert-Jan Hudig eigenaar Kröller BV’s

Archief

H.J. Hudig & Co. Assurantiegroep heeft per 15 april de aandelen van Kröller Holding BV en Kröller & Co BV verworven die nog niet in haar bezit waren. Mees Pierson heeft medewerking verleend aan de overname.

Huibert-Jan Hudig, die een meerderheidsbelang in H.J. Hudig & Co heeft, maakte al deel uit van het managementteam van Kröller & Co. Deze assurantiegroep is eigenaar van makelaarskantoor C. van Herwaarden BV en de verzekeraar Tegen Zeegevaar NV. Omdat de bedrijven elkaar aanvullen en samenwerking voordelen biedt, zijn er plannen de ondernemingen samen te voegen. Bij de groep zijn dan 79 werknemers in dienst. De premie-omzet van de totale groep bedraagt 140 miljoen.
De Rotterdamse assurantiemakelaar Kröller & Co had zich in 1992 losgemaakt van Nieuw Rotterdam Beheer, en nam in datzelfde jaar nog Anthony Veder Assurantiën en Van der Schaaf & Warmelink Assurantiën over. Het bedrijf profileert zich als een onafhankelijke makelaar in industriële verzekeringen.

Reageer op dit artikel