nieuws

Huibers Instituut in zee met Volmarket

Archief

Het Huibers Instituut en Volmarket zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van marketingseminars en workshops.

Volmarket, geleid door Arie van den Ende en Marc Kuipers, adviseert en geeft trainingen op het gebied van marketingstrategie in de financiële dienstverlening. Het Huibers Instituut levert naast de bekende WFT-opleidingen een groot aantal trainingen over onderwerpen als acquisitie, communicatie, presentatie en accountmanagement.
Huibers en Volmarket hebben nu gezamenlijk diverse seminars en workshops op het programma staan op terreinen als: beloningstransparantie, de waarde van de elektronische kaartenbak, segmentatie in het bedrijf, internetmarketing, doelgroepproposities en het maken van een businessplan.

Reageer op dit artikel