nieuws

Horlings terug in Amev-huis

Archief

Met zijn benoeming tot regiodirecteur Noord-West van Amev Particulieren per 15 april keert Tjaard Horlings (36) terug bij de maatschappij die hij, zoals hijzelf zegt, zeven jaar geleden “met een bloedend hart verliet”

Horlings volgt huidig regiodirecteur George Linck (58) op die per 1 september met pensioen gaat. Bij zijn vorige werkgever de Goudse was Horlings werkzaam als regiohoofd Noord-Oost Nederland en was hij als gevolg van de reorganisatie kandidaat voor de functie van sectormanager. “Het was een moeilijke afweging. De Goudse is een goed bedrijf, juist voor de medewerkers.” De doorgroeikansen op langere termijn bij een grotere maatschappij hebben de doorslag gegeven om terug te keren naar Amev, aldus Horlings. Zijn standplaats wordt Amstelveen, waar het Amev-regiokantoor en Amev-Interlloyd in hetzelfde pand zijn gevestigd.

Reageer op dit artikel