nieuws

Hooge Huys sluit zich aan bij Wellowell

Archief

Hooge Huys, onderdeel van SNS Reaal, is deze week begonnen met de verkoop van autoverzekeringen via virtueel intermediair Wellowell (NN).

Hooge Huys is hiermee de dertiende partij die meedoet aan het initiatief van Nationale-Nederlanden. Ook AXA, dat al eerder meedeed met koopsompolissen, biedt vanaf deze week autoverzekeringen aan via Wellowell.
“Met de verkoop van de autoverzekeringen van Hooge Huys en AXA wil Wellowell de consument een breder pakket aanbieden om haar te helpen een weloverwogen keus te maken”, aldus Wellowell-directeur Herman van der Haas.
Mel Kroon, algemeen directeur van Hooge Huys: “Wij geloven sterk in het onafhankelijk advies van het intermediair, ook voor schadeverzekeringen. Dat scherpt ons om onze producten concurrerend te houden. Daarom is dit principe rotsvast verankerd in onze strategie. Wellowell is als intermediair goed in staat om dit onafhankelijke advies te leveren. Dankzij de elektronische vergelijkingsmodule wordt de kwaliteit van onze producten aan consumenten helder gepresenteerd.”

Reageer op dit artikel