nieuws

Hooge Huys scherpt voorwaarden gouden- handdrukpolis aan

Archief

Hooge Huys heeft de polisvoorwaarden voor de Gouden Handrukverzekering aangepast aan de fiscale definitie van de kring van gerechtigden. De premies blijven gelijk.

Al enige tijd geleden is de fiscale definitie van de kring van gerechtigden voor een gouden-handdrukverzekering aangescherpt door de belastingdienst. Niet langer zijn alle wettelijke erfgenamen de begunstigden. De kring van gerechtigden is beperkt tot de man (of vrouw), én bij diens overlijden zijn (of haar) partner en eventuele kinderen jonger dan dertig jaar.
Hooge Huys heeft nu de polisvoorwaarden hieraan aangepast. “Als een polis namelijk niet voldoet aan de fiscale voorwaarden, dan zal de belastingdienst de aanspraken belasten. En daar zijn noch de polishouder noch wij mee gediend”, aldus Hooge Huys.

Reageer op dit artikel